Semester alltså.

Jag har tecknat och är vaken fastän det är sent. N är kvar på brädspelskväll hos våra kompisar. 

Vi har alltså semester sedan i måndags. Under helgen hände nåt fantastiskt, vilket alltså var att vi fick hjälp av min familj att måla huset. Det blev gjort och huset är nu brunt. 
På söndagen när N gick upp på stegen för att förbereda hörde jag och C ett brak där utifrån. Jag rusade ut och där låg N på marken, han hade ramlat av när stegen vek ihop sig, ett fall på jättemycket. Minst tre meter. 
Han jobbade hela dan, men har varit lite "konstig" efteråt, om man kan säga så. Han måste ha fått någon lättare hjärnskakning, för det tog flera dagar för honom att komma i form igen och bli av med huvudvärk och nåt slags diffust konstigt mående. Jag kan säga att jag var lättad morgonen efter fallet över att han ej låg i koma. Hjärnan alltså, den är en av våra viktigaste kroppsdelar. Usch.

Igår hade vi en dag på stan. Efter en lunch på Odod gick vi till Skapa för att köpa pysselgrejer. Vi plockade i träpärlor, flirtkulor, filt och Gun vet allt i korgen. N var inställd på att göra en ordentlig investering. Jag frågade om han hade sett priserna och han svarade jakande. Men sen när han hade betalat och jag frågade vad det kostade ville han inte prata om det.

Jag har börjat läsa Pippi Långstrump för barnet om kvällarna, ett kapitel åt gången. Alltså kära nån, vad Astrid Lindgren var rolig.