Stugan 2015, en summering?

Nu har vi åkt hem från stugan. Förra året var det onormalt varmt i luften och även i sjön, vilket gjorde vistelsen underbar och jag grät när vi lämnade stugan den gången. I år var det onormalt kallt, en faktor som visade sig påverka upplevelsen.
Vi gjorde vårt bästa ändå. Vi fikade med totalt cirka hundra personer. C åt senapssill. Hon blev erbjuden hamburgare en dag, men grät då över att hon inte fick senapssill, så vi gav henne mer senapssill.
Under vintern har stugan inte varit obebodd, utan vi har hyrt ut den åt några tyska möss som ville semestra i Västerbotten. Tur att de betalade bra, för det var en pärs att städa upp efter dem. 
En vecka blev det i stugan. 

HÖJDPUNKTER?

N lagade halloumi stroganoff.

Klädstilen blev som den brukar.

Obs, träskor från Lycksele.

Den gamla båten hade fått ockupanter, ej tyska möss utan västerbottniska myror.

Barnet brukade jorden.

Den här individen var absolut lyckligast av alla i familjen. Hon har verkligen varit på semester! Det var tre mål möss om dagen, bajsning på friland och all springning i högt gräs hon orkade med.

Nu är vi hemma i Bruna villan. Helsicke också, vi glömde att lämna en musskrämma i stugan. Och så råkade jag ju hänga upp den där lilla skylten med texten "Välkommen" vid husgrunden. Asch.