En helg i augusti.
N väckte mig och barnet igår med nybakade frallor. 
Våra två pallkragar ger skörd efter skörd av jordgubbar. Egna bär är lyx.

Idag har N och min pappa krälat omkring uppe på kallvinden (som för övrigt var 32 grader varm) och dragit el till utebelysningen. Pappa har också gett mig något så fantabulöst som "kunna tända lampan i kökstaket" och "att det inte längre hänger ut en härva av sladdar ovanför bokhyllan i vardagsrummet". Även detta faller in under lyx!

Jag och min mamma har lekt med C, mest mamma. Jag har lagat mat och gjort chokladbollar och sånt. 
När arbetsdagen var slut gjorde N en räksoppa och vitlöksbröd på resterna av frallorna. Det var så himla gott.

Förresten var vi på galej igår, jag är så himla glad att maken drog ut mig på det. Det var Musikens makt på Gültzau-udden, där C lekte bland massor av andra festivalglada toddlers och vi vuxna tog skift i att lyssna på Julia Vero, en ny bekantskap som jag blev kär i. Jag förstår festivalens namn. Vi cyklade hem halv tio genom ängsdimman.

Kommentarer