Saker jag gillar att göra.

Fika på kafé. 
Vara hemma och teckna.
Sitta på fik och lyssna på ljudbok och teckna.
Ha picknick.
Gå på restaurang.
Hälsa på min familj.
Läsa böcker.
Skriva.
Ha filmkväll hemma med chips och öl.
Klättra i lekparker eller på lekland.
Pyssla med mitt barn.
Baka.
Måla.

Denna lista upprättade jag under en cykeltur hem när jag fick för mig att jag kanske inte gillar att göra någonting. Men det stämmer inte. Den känslan beror bara på att jag definitivt kan ha kul under, men inte ser fram emot, aktiviteter i listan nedan:

Fest
Festival
Resor
Gå på ölkrogen
Konserter
Testa på saker som till exempel klättra klättervägg under ledning av en ledare
Spa
Massage

Det som gör det lite svårt är ju att sånt ofta är själva definitionen av roligt för många andra. Fest liksom. "Du gillar inte fest?" Ursäkta, det är verkligen inte för att vara taskig eller för att jag inte gillar människor. Jag vill bara hellre träffa dem i mindre antal åt gången.Kommentarer