Helgens äventyr.

Igår lördag skulle N flänga runt och fixa grejer så jag och C träffade min syster på familjedag på udden. Det var en kändis där som hette Jenny som brukar pyssla i Bolibompa. Det var även gratis (!!!) fika med kaffe/te/saft och bulle. Det var så uppskattat av mig att jag nästan gick ned i spagat. Efter några roliga timmar drog vi två barn i cykelvagn och en på pakethållaren till syrrans bil.

Idag hade familjen en ledig dag tillsammans. N, som numera har mustasch, snickrade en magisk spegel åt C med inspiration av My little pony, Equestria girls. Jag dammsög. Sen åkte vi på utflykt med cykel. Jag var sur och irriterad. Vi cyklade genom Lerbäcken och åkte in i skogen. Där fikade vi Änglamarks havrekakor. Jag hade köpt det istället för några maffiga wienerbröd på grund av att jag fick en existens- och skuldkris i affären. Detsamma har hänt mig när jag skulle köpa karamellkungens plockgodis.

När vi kom hem jobbade N i köket och jag hängde tvätt. Vi pratade och jag blev på mycket gott humör. 
Vi har köpt ett halvt lamm. N gjorde en gigantisk lammstek. Vi åt den med mina föräldrar, sen hjälpte pappa till med att koppla el igen. Nu har vi belysning runt hela husfasaden. 


Vår uppfart. Blogworthy.


Trassel bland sockerärterna.


Allt på en krok i arbetsrummet.


I dockhuset.


En stek.


Kommentarer