Testar.

Jag testar mig fram genom livet. Känns som en bra taktik just nu. Var på ett styrelsemöte hela lördagen med MP Norrbotten. Det var ett möte som gav energi. Jag hade varit lite trött tidigare och tyckt att jag inte räckte till i styrelsen. Ett samtal med ordföranden om hur jag kände vände upp och ned på den känslan. Jag bidrar ju, såklart. Alla i hela distriktet jobbar ideellt och gör det de mäktar med och det är inget konstigt. Under mötet började jag känna saker som att "det går" och "det är möjligt", så jag testade att säga ja till att gå en ledarskapsutbildning. Bara testade, alltså.

Hallå, jag bara testar.

Idag börjar september månad, kontoret går upp på vintertid och det märks att september är en sån där månad då allt av någon anledning ska hända samtidigt. Veckans kalendersidor direkt blev fulltecknade. Så jag testar mig fram genom den här veckan, provar saker, en åt gången. Om jag bara testar så är det ju jättetrevligt, alltihopa. Inget är på liv och död, jag kan inte dras in i saker eller lova för mycket, det märks att jag är en människa med gränser och jag upplever att jag har kontrollen över mitt liv.

Testa du också.
#livscoach

Kommentarer