Gör som Knyttet och piggar upp mig med en arg och krigisk dans

Natten mot fredag fick C magsjuka med kräkningar som höll i sig fram till lunch. Jag stannade hemma med henne. Under natten mot söndag kom det tillbaka och hon kräktes två gånger till. Varken jag eller N har blivit sjuka. Jag ska vara borta torsdag-fredag på utbildning, och på fredag är N hemma med C eftersom förskolan har stängt. Så jag stannade hemma med C i måndags och väntade ut 48 timmar. Igår var hon på förskolan igen.

Jag vet inte vad det är, jo, det är

  • världen
  • allt (roligt och oroligt) jobb
  • november

Jag skulle vilja vara ledig. Igår la jag mig med C, jag skulle upp tidigt. Men jag hade svårt att somna. På småtimmarna vaknade C och grät och vi trodde hon skulle kräkas igen, men det hände inget. Hon somnade om och sov lugnt. Men inte jag. Ett par morgnar har jag verkligen känt mig som en barn som inte vill stiga upp. Men jag gick upp, sen som vanligt, och cyklade till jobbet i det varma novemberregnet. Skrek
"Det är sköönt!"

Kommentarer