Bra feeling.

Idag testade jag och C på ett gratis pass med barndans för barn 4-5 år, samt mödrar som också tycker om att hoppa känguru. C hade sett fram emot det jättemycket och väl på plats blev det precis som förväntat: hon ville först inte delta, ville ibland dansa andra steg än instruerat och ville gärna vara i nära mig i början. Det var helt okej. Sen kom en sekvens när barnen fick dansa fritt med varsin sjal och det gick hem hos henne. Efteråt frågade jag om hon ville fortsätta med sån där dans och det ville hon. C tycker verkligen om att dansa, men hon behöver lite tid på sig att bli trygg bland främlingar. Såsom sin mor.

Sen träffade vi N och åt lunch och lekte på Mat & prat. På vägen hem grälade vi om hur vi skulle dela upp tiden mellan matsalarenoveringen och det jag behöver göra med nya boken som har kommit från tryck. Vi löste det och sen målade jag väggarna i matsalen medan jag lyssnade på poddar. 

N och C bakade kladdkaka. Sen gjorde N en hel kyckling i ugn som var helt underbar. Det var tur, för den hade kostat trehundra kronor. Kyckling är en lyxig sällanrätt hos oss av förklarliga skäl (alltså vi köper bara ekologisk kyckling eftersom andra kycklingar lever på ett sätt som inte är etiskt försvarbart). 

Nu ligger de där andra och somnar och jag ska ta det lite lugnt.