Gult och grått.

Under den senaste veckan har N jobbat konstant med att byta innertak i matsalen samt spackla och slipa väggar och tak. Den tid han har varit ledig, alltså. Nu är han framme i skedet målning. Allting ska bli vitt.
Vi har köpt ett nytt golv som är rutigt i färgerna... håll i dig nu: ananas och silver.

(Viftar med ögonbryn.)

Det känns himla fint att något i huset blir på ett sätt som vi själva tycker är fint. Jag har lättare att hantera det svarta, marmorerade badrummet nu.
Jag tycker inte om att renovera, av samma anledning som jag inte tycker om att flytta eller resa. Man hamnar i ett olustigt mittemellan. Jag är glad att N drog igång det hela.

I söndags medan N alltmer vitnade av slipdamm gjorde jag och C en utflykt till min syster och lilla F.
Detta genomfördes:
Leka prinsessa
Äta mellanmål
Utflykt till F:s dagis med massor av lekar i snön
Bada badkar
Äta lasagne
Rita och pyssla
Leka att man åker på semester

Det var en väldigt fin dag.

På kvällen satte jag mig att jobba med förlaget en stund. Jag betalade fakturor och skickade fakturor. Efteråt kände jag mig ren. Jag avslutade kvällen med att dricka en folköl av märket Sir Taste A Lot och läsa deckare.