Helgen som gick.

C var hemma från förskolan onsdag till fredag förra veckan. Efter det där prova på-tillfället med barndans, eller gympa som det visade sig vara, skrev vi upp oss på en kurs med tio tillfällen på lördagar. Två av dessa har C varit sjuk nu. Ja.

Vi roade oss istället med att hela familjen grundmålade stolar medan vi lyssnade på 90-talshits. Detta var roligt. Man vet väl vad man får när man målar med en fyraåring, men om tålamodet finns så tycker jag det går bra, man behöver bara gå efter och släta ut färgen lite.

Vi tog också en cykeltur till affären, alltså C cyklade. Alla i familjen cyklar på vintern utom jag. (Jag gav upp efter en morgon med snö och oplogade vägar.)

På söndag åkte vi och tittade på dockteater på Hamnköket i Lövskär. Stället är mysigt. Det är personligt inrett med konst som en farmor har gjort. Farmorn var också verksam dockmakare och nu använder de hennes dockor till teater i restaurangen. Teatern uppskattades av C. Efter kulturen fick vi soppa, våfflor och morotskaka. Allt detta kostade alltså 70 kronor, det var väl ändå fantastiskt.

Idag är det semmeldag. Jag har bokat tre ekologiska semlor med vaniljkräm på Lilla skafferiet. Semlor semlor semlor semlor