Frukost.

Mackor med tartex. Starkt te med havremjölk. Läsa Jenny Diski.

Jag tar ofta över böckerna från Ns bokklubb när han är klar med dem. Just nu är det Jenny Diskis Den motvilliga resenären. Jag känner mig djupt besläktad med henne på många sätt. Jag brukar läsa den när jag ligger i badet, det skapar en fantastisk stämning. Jag funderade på att göra det igår, bada och läsa Jenny Diski alltså, eftersom det inte var min läggkväll. Men jag stannade i soffan istället för att kunna prata, bråka och skratta med N när han kom ut.

Det här är en av mina torsdagar 2016, en stipendiedag alltså. Idag kan jag jobba med vad jag vill. Jag har varit härligt inspirerad den senaste tiden och producerat mycket serier och teckningar. Idag tror jag det är läge för lite mer administration, skicka mejl, skriva fakturor och göra i ordning brev.