Fredag och lördag.

Igår vabbande N och jag hyrde in mig över dagen i creative park, bergströmska gården, ett ställe för folk i kreativa branscher. Det var underbart. Önskar jag hade möjlighet att ha en ateljéplats på heltid. Eller alternativt, att jag städade ateljén hemma.


De gav mig en blomma samt jordgubbar. Herregud vilken service. 
Jag jobbade med boken hela dan, det var givande.

Öh. Sen på kvällen gick jag på middag med kontoret, hemma hos en arbetskompis. Jag fick mat och champagne. Det var jättetrevligt.

Idag är det lördag. Vi åkte till handelsträdgården. Vi vadade omkring bland blommor, bär och plantor, valde ut några fina vi vill ha kring huset och hämtade upp vår häck. Vi köpte gula rosor till en blomlåda som N har snickrat. 

Jag och C släpptes av hemma och N åkte på fler ärenden. Jag och den lilla åt lunch, fisksoppa. "Jag älskar fisk" sa barnet. Sedan klippte jag hennes hår. Sedan gick vi ut och jag började plantera medan hon lekte så ini helsicke.

Jag hade fått tjugo häckolantor i jorden när N påpekade att jag inte hade något system. Han menade att raden med plantor var krokig. Jag tappade sugen. Jag bad N ta över. Det ville han inte, men han lovade att bli nöjd med resultatet. Jag fortsatte jobba. Vid 16 avslutade vi på grund av att jag gick ont i ryggen.

Min syrra och hennes yngsta kom till oss. N lagade mat och vi åt ihop. Barnen lekte. Det var väldigt trevligt.