En tisdag.

Vill väl klottra ner några fakta om denna dag.


Jag hade ju tänkt att det skulle bli fint för C att vara ledig lite extra så jag tog semester en vecka tidigt. Jag känner mig dock otillräcklig när det kommer till att underhålla ungen. Lekparkerna är öde och ingen vi känner är ju ledig nu?

Jag har föreslagit för N att han tar ledigt några dagar tidigt nästa vecka, hoppas det funkar. Om vi är alla tre blir det roligare.

(Efter ett tag dök det upp några fler barn i lekparken lyckligtvis.)

Det coolaste som hände idag var att C cyklade själv, utan att jag höll i handtaget på cykeln alltså. Hon kan cykla och stanna själv men än så länge håller jag i när hon ska starta. Känslan när jag såg min unge trampa iväg, bort från mig, helt färgglad på sin cykel, runt kvarteret. När jag kom fram till uppfarten stod hon mycket glad och väntade på mig. Denna bedrift fick hon visa sin far senare.


Till middag lagade jag pasta med kålblastsås. Det var en skörd från våra egna odlingar, kålblasten alltså. Ärligt talat blev såsen för salt. Men det är kul att kunna använda våra egenodlade grejer. Det mesta växer så det knakar.