Frustration.

Jag tycker det är lite synd att så många olika saker drar bort mig från tecknandet under arbetsveckorna. Förra veckan ägnade jag två hela dagar enbart åt politik. På torsdagen var det nämndsammanträde och sen planering och på fredagen var jag miljöpartiets representant på Luleå Pride.

Jag har skurit bort allt som hör till mitt jobb på kommunen den här perioden, men det räcker med att ha barn och politik för att det ändå ska bli en hel del konflikter mellan min arbetstid och andra saker. 

Under veckan som kommer är förskolan till exempel stängd på onsdag och på fredag är det ju midsommarafton. Jag kommer vara med C på onsdag men ska jobba lite på fredag. Sen har jag semester. 

Jag har mått himla bra under de här veckorna när jag kunnat ägna så mycket tid hemma med tecknandet. En dag hemma utan möten är njutning. Skapandet är så roligt. Men jag har en frustrerad känsla inom mig över att jag inte fick ihop en obruten period med  tecknande. Det är klart, jag har ju fått smak för det nu.

Positivt är att jag är inspirerad och har mycket idéer. Och att jag verkligen älskar tecknartillvaron.