Klippa håret.

Igår åkte jag plus barn in till stan och åt lunch med N. Sen hade jag tänkt att C skulle få klippa håret. Vi gick till en dropinsalong jag fått rekommenderad, och jepp, vi fick vänta i en timme och tjugo minuter innan det var Cs tur att klippa sig. 
Herre GUD. 
Men hur klarade ungen detta, undrar du? Med tålamod, varm choklad ur en automat och appar i mobilen. 
Damerna hade en kö för sig och herrarna för sig. Såklart gick det mycket snabbare i herrarnas kö. Under typ en hel timme av tiden jag satt där höll en av damfrisörerna på med en tants hår. Och jag förstod inte vad hon gjorde med håret ens. Typ borstade det med en mjuk borste. Slinga för slinga. Efteråt var tanten iallafall väldigt nöjd. 
Man bara satt och kollade på frisörerna och försökte beräkna när nån kanske skulle komma och ropa upp en dam. "Ja, hon, nu är hon klar med en kund, nu kanske hon kommer!" Men så försvann de ner i ett hål i golvet istället. Man ba neeej!

Hur som, när det blev vår tur var jag hög av lättnad. C fick klippa sig i en kort frisyr som hon ville ha och efteråt fick hon gnuggistatueringar och en målarbok för att hon suttit stilla så länge. Vi blev nöjda.

Sen var ju dagen slut, så vi åkte hem.