Saker som hände i helgen och andra saker.

Jo, jag håller ju då på med MÖNSTER just nu! Du som läser bloggen har kanske märkt det. Det är ju jättekul. Jag har mycket inspiration. Jag läste i en villatidning vi fick i posten om formgivaren Lisa Larsson. Hon fyller 85 i år och jobbar fortfarande. Hon gör keramik och porslin. Hon har så många idéer som hon ligger och tänker på på kvällarna, men hinner inte göra verklighet av alla, säger hon. Det verkade så kreativt, kravlöst och inspirerande.

Jag har ingen aning hur man säljer mönster. Det har varit svårt att googla fram, då kommer bara blogginlägg om olika mönsterbanker som jag bedömer som oseriösa. Men jag skulle gärna sälja mina mönster, inte färdiga produkter alltså, utan själva mönstren, till något företag som gör produkter. Jag kontaktade Lagerhaus, men de jobbar bara med sina anställda designers. Om du har något tips om branschen så dela gärna med dig. ♥

Jag ska berätta vad vi har gjort i helgen också. Jag och N var på fest! Det var en kompis som fyllde 40. En fest på en båt. Båten lämnade inte kajen. Det var alltså perfekt. Mina föräldrar var barnvakt till C. Jag drack stora mängder öl och en drink som hette Rogers rökare. Jag blev full och glad. Och är mycket imponerad över tillställningen. Vårt födelsedagsbarn framförde Bon Jovis Living on a prayer. N dansar inte (förrän han har blivit så full att han inte kan komma ihåg dansen efteråt). Men jag dansade och sjöng.

We were on a boat.

På söndagen vilade vi. SKOJA! 
N tycker ju inte om vila, men gillar arbete. Så efter en förvisso sovmorgon, då jag förvisso självförvållat på grund av alkoholintag hade legat vaken efter fyra timmars sömn och inte lyckats somna om, så klippte jag gräsmattan medan N jobbade i sin grop.

Sen hämtade vi vårt glada barn. Hon sa att hon ville bo hos mormor och morfar. 
Efter det lagade N en söndagsfestmiddag. Det var så gott och kändes utan anledning välförtjänt.

Bakpotatis med extremt god sås, såklart ekologisk kyckling, grillad spetskål etcetera.