Byske.

Vi har varit i Byske. Vi tillbringade två dygn på campingen och havsbadet. Jag med familj invigde vårt nya tält, min syster med familj och våra föräldrar sov i stuga. Det var fina dagar. Förutom att vi hade lite otur med att C fick magproblem var allt mysigt. Jag har badat i bräckt vatten och kastat mig i skummande havsvågor ovanpå en enorm, uppblåsbar glasyrmunk. Detta var en höjdpunkt. Vädret var fint hela tiden. Jag tog med den bra kameran, men tog inte ett enda foto i Byske. Lögn. Jag tog det här:


Vår tältplats.

C blev dålig i magen andra dagen, men mellan toalettbesöken avnjöt hon helhjärtat poolområdet, luftlandet med hoppborgar, stranden och lekparkerna. Hon lekte för fullt med sin kusin. 

På natten mot onsdag medan vi sov i tältet fortsatte C att ha dåligt i magen, och det var ju inte så kul under de omständigheterna, vi hade ju ej badrum i tältet. Så istället för att fortsätta resan checkade vi ut onsdag förmiddag och åkte hem.

Det var väldigt skönt med en ordentlig säng och egen toa. 

Epilog: Nu är C bra i magen.