Lekdagen.

Det har även hänt saker som jag inte har skrivit om i bloggen. I söndags var vi samt min syster med dotter på norrbottensmuseet. De har ett lekrum med gammaldags saker, handelsbod, låtsashäst och vagn med mera. Man kan handla gamla saker med gamla pengar som läggs i en gammal kassaapparat.  
Det var också en utställning om tuberkulos. Som barnen ÄLSKADE. Jag vet att museet jobbar med att inkludera nåt för barnen i alla utställningar så det kan jag meddela att det var jättelyckat. Mest populär var en röntgenapparat där man kunde röntga sina egna lungor, OBS ej på riktigt, för det vore ju oansvarigt. När C röntgade sig visade bilden varje gång att hon hade en duplofigur innanför revbenen. Jag hoppas vi vuxna lyckades förklara att det inte var på riktigt.

Sen åkte vi och åt mat på Max och efter det for hela gänget till mina föräldrar i sommarstugan. Barnen lekte och busade. Jag var mätt och låg och vilade i en solstol hela tiden.

Vi avslutade lekdagen med middag hos oss, hemgjord pizza.N och barnen.