Min hakas liv och leverne.

Jag är numera tjock, så jag tänkte rita mig själv med en dubbelhaka i mina serier. Det blir såhär:


Jag har börjat göra Victoria Beckhams tungtryckning när jag fotar mig själv, så det ska se ut som att jag inte har dubbelhaka. Det är när man trycker upp tungan helt i gommen så man får en tydligare käklinje. Kolla effekten på det här fotot:


Alltså jag skoja! Jag gjorde inte tungtryckningen på den här bilden!

Nu när jag lägger upp den här bilden kommer det allltid att vara den som är resultat nummer ett om mig på Google. Men det känns skönt att ha kommit ut med att jag har dubbelhaka. Så jag kan leva fritt och utan rädsla för att bli avslöjad.

Fast, när jag står vanligt är det inte som att jag har en dubbelhaka hela tiden. Det ser mer ut som att det inte finns nån haka. 

Tack för mig!