En bra dag.

Vi har haft en helg och en söndag som vi behövde. Idag lyste solen och det var en sån där fin höstdag. Ja, hösten har ju kommit. Vi hade långsittarfrukost, sen gick hela familjen ut i trädgårn och höll på. Jag skördade spenat, N klippte ner vår nyplanterade häck (en sorg) och C lekte. Vi hittade en snigel. C smakade på spenat, det gillade hon inte, men ärtorna som hon bröt ut från ärtskidorna uppskattades.

På eftermiddan åkte N och C iväg på helgens andra barnkalas. Jag rensade spenaten, förvällde och frös in skörden. Det såg ut som en oerhört ynklig skörd i slutändan. Men det är väl så med spenat. Sen gick jag runt i huset och dammtorkade och städade medan jag lyssnade på poddar. I en dialog med mitt forna jag säger jag "get off my case" angående att ensamstädning med podcast är en utsökt form av egentid. 

När N och C kom hem hade de handlat till middan och N var glad över att jag hade städat och fixat med spenatskörden. Nu håller han på att laga mat och C sjunger för sig själv i sitt rum, medan hon klär ut en docka.

Det här är lite foton från senaste tiden.

Daffy.En kaktus med strumpa.Mangold är en snygg grönsak.Hebbe.En kålrot i motljus.Det blev höst.En gul morot.Barn i bilden.Vår egen potatis, honungsglaserad.