Helgen.

Förra helgen var min svärmor på besök. Jag har inte skrivit om det, men jag antar att det bör noteras.
Det var mysigt! Jag gillar min svärmor.
Det ösregnade hela helgen. Vi var på stan och lunchade, handlade och fikade på lördagen. På söndagen tog vi det bara lugnt.


Denna helg har jag och N deltagit i Norrlandshelgen, jag skrev ju om det tidigare. Det är miljöpartiets årliga konferens mellan de fyra norrlandslänen Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. I år pratade vi om att vi snart kanske blir en region.


Och så hälsade ministern Peter Eriksson på och vår partisekreterare Amanda Lind. Jag ska läcka att det känns väldigt tryggt med Amanda vid rodret i den process som partiet är inne i.


Jag hade till uppgift att filma alla föreläsningarna. Det var varmt i salen vi var i. Filmandet gick bra och jag stod med en konstant värmevallning som vandrade upp och ned för kroppen hela konferensen. En lärdom är också att ett batteri lakas ur mycket, mycket snabbare då man filmar än då man fotograferar med en systemkamera.


Det här är bara en bild på mitt fejs som jag tog idag, imponerad av att jag tagit mig till arbetet: