Lilla frö.

Igår skulle jag ha haft min mens, tog ett graviditetstest, eller gjorde ett graviditetstest kanske det heter? Hur som helst var det positivt. Jag är med barn.
Det har varit en lång tankeprocess för mig och N som lett fram till det här. Ja, du vet ju. C fyller fem om en månad. Vi har varit i startgroparna för medgivandeutredning för att få adoptera. Men nu är det såhär. För en månad sen bestämde jag mig. Jag vill skaffa ett till barn på det här sättet och ta emot all hjälp som sjukvården kan ge. 
För att det beslutet inte skulle rinna ut i sanden skyndade jag mig att boka tid hos barnmorskan och ta ut spiralen. 

Såklart är det väldigt tidigt allting. Och overkligt. Men de här gravidsymptomen känner jag nu: Mina bröst är ömma, lederna i händer och fötter är svullna (fick så förra graviditeten också), jag kissar oftare och fick näsblod på morgonen, alltså för att jag är torr i näsan. Jag är ju glad också. Glad och förväntansfull.