Omvärlden.

Humör: "Jag orkar inte med någonting utom Navid Modiri."

Jag läste Twitter och hamnade hos en polis som kallade miljöpartiet för ett farligt extremistparti.

Det enda sättet att ta sådan kritik är som en signal om att MP gör skillnad och åstadkommer förändring och att det är jobbigt för vissa. Men jag blir ändå illa berörd. Särskilt eftersom en polis skrev det.

Det här gjorde mig däremot glad: Sweden officially the 'goodest' country in the world.
Tidningen Independent skriver om en studie som rankar Sverige som världens bästa land. Varför är vi det då? För att Sverige ser till invånarnas behov utan att skada andra länder eller miljön. Och jag har så himla svårt att tro att miljöpartiet inte haft ett finger med i det.

För ett tag sen utsågs Sverige också till bäst i världen på att nå FN:s mål för hållbar utveckling. Det tyckte Isabella Lövin var bra. Och jag med.


Annat viktigt:


Navid Modiri:


Följ honom på facebook, för han är tydligen det bästa som hänt sociala medier sedan ekologiskt bacon, som inte förekommer på sociala medier, men ändå är det näst bästa som hänt där.