Den senaste tiden.

Hej, nu ska jag berätta lite om vad jag gjort senaste tiden.
Härom kvällen skulle jag sova med C. Hon sa då följande saker:

"Mamma, kan inte vi mäta hur lång jag är, när jag ligger i sängen?" Jag blev helt fnissig av det och begravde ansiktet i kudden istället för att fortsätta samtalet. Jag hade velat säga "Du är hundrasju centimeter när du står upp, hur lång tror du att du är när du ligger i sängen?" men det klarade jag inte.

Hon sa ju något annat roligt, men det har jag glömt.

Jag och N har kollat på Louis C.K. På teven alltså. JAG HAR HÖRT att Louis C.K. möjligen blottar sig för sina kvinnliga turnékollegor och därför har jag haft en negativ inställning till hans arbete. Men när jag gråtskrattade åt hans historier om föräldraskap och människors oförmåga att uppskatta mirakel som mobiltelefoner och flygplan tänkte jag "han är bara en människa". Jag kan inte säga nej till den här skrattfesten i mitt liv. Jag skrattar bara åt hans skämt. Jag måste få skratta åt hans skämt. Jag tänker titta på alla hans skämt.

Igår såg vi en ny special med Iliza... Schleizinger? Jag vägrar kolla upp hur hon stavar sitt efternamn. N gillar henne. Jag tror det är för att hon kan härma olika djur.

Jag har haft ett par långa arbetsdagar med fattigt familjeliv. På måndag, tisdag och onsdag följdes arbetsdagarna av politikmöten på kvällarna. Det var fysiska möten på måndag och tisdag och ett telefonmöte igår kväll. Men nu kommer ett par arbetsdagar då jag jobbar hemma och tänker vara ledig på kvällarna. Jag har inga deadlines nu och kan börja om att jobba med min bok eller vad jag vill. 
Här är ett telefonklotter jag gjorde under distansmötet igår: