Helg.

Det har alltså gått över en vecka och jag har inte hunnit blogga om den där jättestora moroten som C drog upp ur landet?

I helgen hade vi iallafall pyjamasparty. Min syster och lilla F kom och sov över, lördag till söndag. Vi bakade chokladbollar. De blev oerhört snygga, tack vare barnen. Barnen lekte. N lagade av misstag en jättegod köttlasagne till min syster som är vegetarian. Det konstaterades att det inte gick att se nya Ghostbusters på något sätt, varken inom eller utanför lagens råmärken. När barnen hade somnat såg vi en annan film, om en sympatisk spelmissbrukare i Mississippi. "I" Mississippi? Visst är det både en flod och ett... ställe?
Jag drack rödvin!!1 Det var gott.

Chokladbollar:


På söndag åkte N med barnet till badhuset och var borta i flera timmar. Jag dammsög huset, sen såg jag på Mindy och åt kokt ägg. Sen la jag mig i badet.