Helig helg.

Tre av fyra helger under september är jag eller N uppbokade med politikgrejer. Därför hade jag ringat in helgen 17:e-18:e och skrivit Helig helg i kalendern. Det innebar tydligen följande.

N köpte hamburgerpaket på Lilla skafferiet på Bergviken på väg hem från förskolan på fredag. Barnet propsade på att äta utomhus. Jodå, det var lika gott som det ser ut.


Jag och C klädde ut oss till superhjältevarelser.


Vi hälsade på mamma och pappa i sin sommarstuga. Pappa och mina fastrar har varit och rensat i mina farföräldrars hus. De hade plockat ut några plagg som fick dem att tänka på mig. Tack! 


Jag och C pysslade ihop den här helt fantastiska hästen som bär namnet Powra Girl. På söndagen for N och C ut i skogen på naturskyddsföreningens barnaktivitet Natursnokar. De fikade och hittade en fjärilslarv under barken på ett träd.

Vi har också burit trosor på huvudet (då ville inte N vara med) och haft en stark filmupplevelse till Pixarfilmen Insidan ut. Och så har jag fått rödvin. Oh rödvin! Du är kanske inte bra för magen eller huvudet, men du är bra för humöret.