Oro och våfflor.

Ibland känner jag mig plågsamt orolig inför valet 2018. Hur ska det gå? Sverigedemokraterna kommer inte att försvinna. Hur ska vi kunna leva i de här tiderna? Söker stödgrupp.

Det är fredag. Idag har jag börjat jobba med boken igen, Hårda sanningar alltså. Bra av mig. Jag gjorde klart pågående kapitel och ett till. Det känns bra. Jag får väl jobba på med detta i en takt som är rimlig för mig. Målet är att den här boken ska vara färdigtecknad innan årets slut. 

Jag vet att N och C är på väg hem vid det här laget. N hade fått ett våffeljärn idag av en snäll kollega. De äter tydligen inte våfflor hemma hos honom. Men det ska vi göra ikväll.

Varje år när sommaren går mot sitt slut tänker jag "åh nej, hösten". Sen visar det sig att hösten är underbar. Notering inför kommande år: September är en fantastisk månad. 

För två höstar sen, efter den där jättevarma sommaren, så var hösten väldigt vacker. Jag blev helt tagen av träd etcetera. Det var som att jag aldrig hade upplevt en höst förut. "Ooh! Ah!" (kollar på rönnlöv)

Nu kommer de!


Hårda sanningar.