Tuesday afternoon.

Att vi tog oss iväg i morse, ungen och jag, och kom i tid. Jag är så imponerad av oss! Jag hade med mig ryggsäck med ritgrejer för att jobba med en illustration på lunchen, dator för att ha till utskottsmöte efter jobbet och fixade även att få in nyladdat batteri i


MIN ELCYKEL MAGGAN.


Ja, jag har fått en elcykel! Fått säger jag, för vi betalar den gemensamt. Jag hade inte kunnat köpa den själv. Tack, familjen Fjollski-Bratt (inklusive mig själv).


Sen vi bytte förskola har vi längre resväg och efter den där gången då det svartnade framför ögonen på mig när jag körde C i cykelvagnen har jag undvikit att lämna med cykel. I morse susade vi fram med maximalt stöd från elmotorn, utan problem.


Ja, jag har döpt min elcykel till Maggan.


Det här är en teckning jag gjorde färdigt på lunchen, till en trogen uppdragsgivare. Om medarbetarsamtal mellan anställd och chef.(Som du kanske kan läsa in är jag inte bara imponerad över att vi tog oss iväg, utan också att jag var förberedd på en dag med tre olika uppdrag och fick med mig allt jag behövde. Tack, påminnelser i smartphones och Malin igår, som ställde fram allting i förväg.)