Babbel.

Jag ser fram emot såå mycket att min fria del av arbetsveckan börjar imorgon. Aah. Det är oktober, det är mörkare om morgnarna, det är väl lite grått eller inte vet jag. Men det kommer att bli vår igen.

Idag efter jobbet stannade jag i stan, det var ingen idé att åka hem, och hade utskottsmöte via telefon. Imorgon är N borta på föräldramöte på kvällen och på torsdagkväll håller han i ett ledningsgruppsmöte. 

Jag har tänkt att jag ska berätta lite om vad vi gör när vi håller på i politiken, så det blir lite omystiskt. Just nu börjar det handla om att ta fram manifest och program för valet 2018. MP Luleå har haft en workshop och Norrbotten ska också planera in en sån.

I barn- och utbildningsnämnden där jag är ersättare är det alltid spännande. Jag och...

Äh, jag fick ta över läggningen. Fortsätter en annan gång!

Bild på skum katt: