Cool.

Till middag beställde jag en pizza. En familjepizza.
Haha! Ja men det var både av ekonomiska skäl och som självförsvar. Jag slapp betala mellanskillnaden upp till 130 kronor för utkörningen, för en familjepizza kostade 140 kronor. Och jag tänkte att jag reducerade risken för att pizzabudet skulle tränga sig in och ofreda mig sexuellt om han tror att jag har sällskap. Det är bara såna där tankar jag har när jag är ensam hemma och en okänd man ska komma förbi.
Pizzabudet ofredade mig inte, även om han förstod att jag var en ensam kvinna som tänkte äta en familjepizza själv, vilket jag uppskattar.

#inteallapizzabud

Nu till dramat med frysen. Igår när jag hade lagt in åtta påsar varma morötter, de hade ju förvällts alltså, i frysen, så gick det bra till strax innan jag skulle lägga mig i badet. Då började frysen att tjuta för att temperaturen hade ökat från minus arton till minus sex grader. Jag tryckte in en knapp där det stod actionfreeze, det fick stopp på tjutet. Jag som var gräsänka gick in på bygghemmas internetforum och sökte stöd. Det kan ju ha varit morötterna som orsakade detta drama, men det kan också ha varit något fel på frysen. Andra som har haft vårt märke har haft samma problem utan koppling till morötter. Så när N kommer hem nu kan jag ju ba "jaa det kan ju ha varit morötterna men det kan ju också vara så att vi behöver byta fläkt va" (iklädd blåställ)
I morse hade frysen till min lycka blivit nitton grader kall.

Bilden föreställer?
1. En frys
X. Ett pizzabud
2. Delaktighet i det offentliga rummet

Skicka in ditt svar och dina frågor om sex och samlevnad till majbritt@svenskaserieforlaget.se


Vad i hela friden. Nu ska jag gå och hänga tvätt.