Fin kväll.

Mina vinprovningstips: först kan du rensa gommen med lite hästkött eller ostchips, innan du avnjuter ditt pino grichio jean ralphio eller annat fint vitt vin. Du konstaterar att vitt vin smakar ungefär som... vitt vin? Det är alltid vitt vin, liksom. Lyssna på din partner som orerar om att vinet varken var för sött eller för torrt och att det hade en mustighet samt en ton av vindruvor.
Du har sedan tidigare förberett några eleganta hårdörvs, till exempel rullar med ost och kött, jag rekommenderar hästkött. 
Sedan är det möjligt att din "lilla svarta" (alltså din killes rymliga collegetröja) har halkat upp lite över magen och avslöjar lite jönösöqua. Sen börjar han spela tevespel och du är jättetrött, men du funderar på att starta en youtubekarriär som går ut på att kommentera din kille när han spelar nåt tevespel medan du dricker pino grisio jean ralphio. Du vet ju inte ens vad spelet heter, men känner igen miljön nog för att fatta att din kille skulle bli upphetsad om han träffade en svärdsmidande dvärg och det kändes viktigt att dela med sig av.

Kille spelar tevespel: