Helg.

Vi hade inte bokat in något i helgen. Med det menar jag att jag och N inte hade lovat bort oss till någon utomäktenskaplig ideell aktivitet. Däremot kom min syster med sitt yngsta barn och sov över från fredag till lördag. Vilken fest det var. Barnen lekte så ini helsicke. Vi vuxna spelade kort. Jag brukar inte gilla kortspel, men det var roligt.

Igår på förmiddagen gick jag och syrran med barnen till lekparken en stund, medan N skördade potatis. Sen åkte gästerna hem till sig. N satte igång ett långkok på älg. Vi bjöd in mina föräldrar att äta med oss. Jag och N hade blivit medvetna om att vi hittills inte hade använd vår egen smuliga potatis till att göra en potatisgratäng, vilket var en miss, så det gjorde vi. 

Idag är det söndag. Vi dräller. Det händer inget, än så länge. Under den långa frukosten ledde det ena pratet om heminredning till det andra och N blev vrålsugen på att åka till Ikea. Jag tycker det är jobbigt att åka till Ikea, det blir tre timmar i bil och är nog ganska tråkigt för C. N åker själv till Ikea och jag och C ska ha en dag att umgås med varandra.

På bilden: verkligheten.