Kär år 11.

Ser på oerhört roliga serien vänner, avsnittet där Monica och Chandler ska skriva egna weddingvowes.
Håll käften, vänner är ett jättebra program. 
Tyst med dig, alla är hur bra komiker som helst!
Jag tänker mig tydligen att jag är i debatt med en Vänner-hatare.

Hur som helst började jag tänka på hur jag skulle formulera ett eget bröllopslöfte till N. Du må tro att det skulle bli fint. Um, umumum... 

"N. Efter att jag träffade dig kände jag att jag inte behöver någon stor gravsten. Jag förstod vad som var viktigt i livet. Att få uppleva kärlek var som att plötsligt få en ny arm, att en del av mig om jag inte känt till väcktes upp..."

Nästa tanke var såklart hur ett löfte från N till mig skulle låta. Jag sa till honom att jag undrar hur han känner för mig, att jag skulle vilja få vara i hans huvud och få reda på vad jag är för honom. 
Han svarade att hans känslor för mig är övervägande positiva. Solitt.

Nåväl. Förra veckan sa han att han hellre umgås med mig än äter sås. Det var vackert.