Vardag.

Igår kväll började jag och N se på nya serien Westworld. Jag älskar science fiction och vi tyckte båda att den verkar jättebra. Det visade sig att första avsnittet var ett dubbelavsnitt eller något, för det tog aldrig slut. Det blev sent och vi borde ha lagt oss, men ingen av oss sa något, vi lät det bara ske.

Jag vaknade pigg på morgonen. Ursäkta mig i fågelboet, men det har inte hänt på hur länge som helst. Jag är en morgontrött person. Varken ökad sömnmängd eller mental inställning har gjort någon skillnad, jag brukar alltid vara dödstrött när klockan ringer. Men i morse var jag alltså pigg. Jag och barnet kom iväg mot förskolan några minuter tidigare än vi brukar. Jag använde de minuterna till att cykla fel. Alltså, jag glömde vart vi var på väg och cyklade enligt autopiloten mot Luleå centrum. Så kan det gå. Nåväl, vi kom ändå i tid och jag fick en liten runda med extra motion.