Alla helgons fredag.

Hela familjen är hemma idag. Jag har suttit och jobbat i arbetsrummet under förmiddan och kommit över en puckel med min bok. Bra gjort av mig.
N och C är lediga. Fastän jag var den som skulle upp och jobba och hade lagt mig före N var han uppe före mig. Det är typiskt oss va.
De där två har hållit på att samarbeta så gott det går kring att bygga en ny säng till C. C har också interagerat livligt med Dora Utforskaren och den sista stunden som jag jobbade var hon med mig i arbetsrummet, lyssnade på Sagan om Sune och ritade. Det var mysigt.
Vid lunch gjorde jag mig själv ledig och åt mat med barnet. Nu väntar vi på att min mobil ska laddas upp, så ska vi åka och handla grejor. Mat. Lite bakingredienser och fika. Fredagsgott.
Mot bättre vetande har vi planerat en Halloweenfest till imorgon lördag. Det är ju försent. Men vi gör det ändå.

Övar på häxlook: