Ananas etcetera.

Idag är det lördag. Jag hade ont i huvet på morgonen. Vi åt frukost medan vi läste om världens fasor i tidningen. Förut kunde jag ibland bli sur och sluta prenumerera på DN om jag tyckte de skrev för dumt på ledarsidorna. Men nu är demokratin i ett sånt mörker att det känns som att det inte går att sluta med den stöttande handling som det är att betala för undersökande journalistik.

Jag åkte en sväng till Kupan efter frukost. När jag kom hem, rikare på bland annat ett halsband, åkte N och C iväg för att natursnoka i hertsöskogarna. Det är en aktivitet för barn av Naturskyddsföreningen. 

Jag la mig på soffan och somnade.

När de två kom hem bakade jag och C pepparkakor på färdig deg från änglamark.


Jaha, det är såhär mitt liv kommer vara nu. Ett där jag lägger upp olika snapchatfilter på min blogg, som en idiot. Identifierade mig dock starkt med den där ananasen.