Halloween.

Ha, det var ju flera som hade halloweenfest igår enligt sociala media. Vad skönt! Vi hade ju det. Fyra barn, tjejer, fyra vuxna. Jag och C bakade fladdermöss som vi inte fick fast vingarna på. Ordnade snabbt detta genom att påstå att de var zombier. Jag hade planerat ett hälsosamt halloweenfika med bananspöken och melon. (Melonen skulle ha varit vattenmelon som av nån anledning skulle ha föreställt "kött", detta efter inspiration från Barnkanalen. Men C ville ha honungsmelon så den blev bara vanlig melon.) Men utan att jag själv förstod hur det gick till stod jag och sprutade ut grön glasyr på krämfyllda muffins i ett rum där jag gömt godispåsar till en skattjakt. Det gick tydligen emot min natur med nyttigt fika. 
Vem skulle ens ha ätit ett helt fat fullt med bananspöken?

Vi skräckpyntade så fint vid fikabordet och på Cs nya loftsäng med krypin under. 

Jag har inga bilder på nåt av det här utom barna som ska slippa vara med på min blogg. Två häxor, en ond drottning och en tiger.

Jag är glad att jag genrepade min häxoutfit, jag kom på att svart läppstift var mycket mer häxligt.

Aktuell bild;