Helgen som gick.

Gud vad det blåser ute.

I helgen åt vi frukost. Jag tog kort på frukostbordet i lördags bara för att jag blev glad av det. Det var så ljust i rummet. Det var kallt ute och strålande vinterväder. 


I änden av snöret finns C. Skönt att ha koll på var hon är.


Om det är nåt gott som har kommit av att Trump blir president så är det en liten debatt om problemet med den globala ekonomin. Här fick man läsa en professor i nationalekonomi som förespråkar rena vänsterpolitikern. Ja, stryk mig medhårs bara.


JA TACK Arne Bigsten!

N tyckte vi skulle åka och hälsa på gänget i Sunderbyn. Det är min syster med familj. Vi gjorde det.
För ett tag sen skaffade de en hamster vid namn Blixten. Nu fick jag äntligen se den och hålla i den.


Vi gick ut med alla barnen i det krispiga vädret och åkte madrass på kullen. 

Sen åkte vi och handlade och gjorde mat, var det inte fiskgratäng eller? Jag och C sprang omkring och var så otroligt hungriga. Sen gick vi mat och det var vrålgott.

På söndag var det farsdag. N fick kärlek, presenter som C gjort på förskolan och något försök till sovmorgon med C i sängen medan jag gjorde frukost.

Sen städade vi. C hjälpte till med ett ofattbart tålamod. 

Min syrras äldsta hade fått feber och syrran hade teaterbiljetter som de inte kunde använda. Jag hämtade upp hennes yngsta och så for jag, min systerdotter och C på barnteater på biblioteket i Gammelstad. Det var en enmansföreställning som hette Snäll Manuel och uppskattades av alla.

Sen lämnade jag tillbaka systerdottern och kröp hem på hala vägar. N hade gjort kycklingtortillas, vi hade bjudit in mina föräldrar att äta med oss. Det blev jättetrevligt. 
Mamma hade med sig en tårta. 
Sen kom ju Ns bokklubb vid halv sju. Jag och C varvade ner lite till ljudet av diskussionerna från vardagsrummet. Sen testade barnet och jag att sova i hennes loftsäng för första gången.

Nu ska jag gå och byta av N som sitter på stolen där inne.