Kära dagbok!

Lördag. 

Igår vad det fredag. Jag var i nämnden halva dagen, sen träffade jag N och åt sushi på Kojis. KAN MEDDELA att barn- och utbildningsnämnden har mycket bra politik nu med sociala investeringar, socioekonomiska fördelningar i förskolan och satsningar på fritidspedagoger. Jag blir så glad! 
En av sossarna bad mig att skynda på och fixa det blaskiga novembervädret. Han ville inte ha såna vintrar i Luleå. Jag sa att jag ska göra mitt bästa.

Efter lunchen cyklade jag hem. Handlade på vägen. Jag jobbade resten av dagen med sånt jag inte brukar prioritera, söka nya uppdrag som illustratör.

N och C kom hem och vi myste i soffan framför en julfilm innan jag började med maten. N tog bussen tillbaka till stan, han skulle ut och äta med en kompis.
Jag och C åt blodpudding och hade fredagsmys tillsammans.

Har skaffat snapchat: