Läget:

Det snöar och vägarna har inte plogats än. Jag börjar bli lite orolig över hur det ska gå att hämta på dagis med cykel. (N har bilen idag.)

Det kliar just nu väldigt mycket på mig efter att jag fick reda på att en anonym bekant har fått löss. Vi har aldrig haft löss, inte en som liten har jag haft det. Men snart händer det säkert.

Jag är deppig över att min kära katt har börjat kissa inomhus. Vi märkte det ("märkte", jo. Vi märkte att hon kissade på alla textilier hon kom åt i gästrummet och i Ns axelremsväska) förra vintern. Så länge hon kunde gå ute funkade allt bra. Men nu när det är kallare vill hon inte gå ut.
Igår upptäckte vi att hon hade kissat i soffan. Alltså nej! Vad ska man göra? Jag vill inte ta bort henne. Hon var den som tröstade mig när jag låg vaken på småtimmarna igår med ångest över USA-valet.

Just nu tecknar jag. Barnboken om Ninni som jag håller på med. Det är ett projekt jag har hittat på själv för att jag äntligen har lyckats skriva ett barnboksmanus.