Skärmdumpar från veckan.


Jag tittade live på Facebook på Hillary clintons väldigt bra tal där hon kommenterade valförlusten. En flod av hjärtan, gråt och tummar flöt förbi framför henne.


Rubrik som säger allt.


Såhär slutar det ofta när man debatterar Trump med vita killar, våra vita vänster- och gröna killar. De har fokus på politiken, tycker Hillary Clinton har nackdelar som de lyfter och kan ofta hamna i att jämföra Clinton och Trump som att de gick att jämföra på samma skala, istället för att se det allt överskuggande hotet mot demokratin som Trump utgör. 
Jag har pratat om det mycket via Facebook men kan också skriva här vilka mina största problem med Trump är. Han har byggt sin popularitet på att uppmuntra människors hat. Han ljuger. Han har gjort utfall mot demokratin genom att öppet säga att han inte accepterar en demokrati om han inte vinner valet och påstå att systemet är manipulerat. Han vill också inskränka journalistiken och hetsar upp hat mot media. 
Nu som vald fortsätter han, genom att twittra att de som protesterar mot honom är betalda att göra det på uppdrag av media. Vad är det? Det är typiskt för fascister iallafall.