December.

Ska jag bekänna? Jag är trött. Det är den mörkaste tiden på året. När jag tittar på december månad är varje helg uppbokad med något. Alltså även saker som är roliga. Politikmöten, julfest, åka bort. Men de uppbokade dagarna innebär inte återhämtning. 

Det har varit intensivt på jobbet och mer än vanligt i politiken den senaste tiden. Igår när jag var på ett humör som bara kan beskrivas som "pissigt" ömkade jag mig med frågan, när ska jag få vila?

Åh herre Jens det kommer ju en vecka med mellandagar då vi ska vara lediga. Lediga!!!!!!!!!1 Det hade jag glömt, Gud vad glad jag blev nu.

På lördag ska jag vila också. Bara köpa kontorsmöbler till kansliet och städa huset. 

December.

Ja, japp, japp.

Igår jobbade jag förmiddag på kontoret. Just när jag skulle gå försvann synen på ena ögat. Det är bara migrän, men obehagligt ändå förstås. Jag tog mig till Ica där jag köpte huvudvärkstabletter och lunchmat och gick till kansliet. Jag ville inte försöka mig på att cykla med halva synfältet borta. Jag tog treon, åt mat och vilade tills det kändes okej. Sen jobbade jag med min vuxenbok tills det var dags att hämta C. 

Det snöade!