Den senaste tidens nöjesliv.

Ursäkta mig, men jag tyckte lilla julafton var jättemysig och jag fick julstämning. Detta var förra helgen. Min familia samlades hos oss för knytkalas och julklappsspel.


Jag vann en korv!!!


Ett par dagar senare när jag hade telefonmöte på kvällen lyxade jag till det genom att ta in en bricka korv och en ketchupflaska i arbetsrummet. Försökte att mumsa så tyst som möjligt. Nu är tyvärr korven slut, det är sorgligt.Igår hade Ns jobb julfest för alla anställda med respektive. C sov hos mina föräldrar. Vi partydjur bussades iväg till Piteå där vi åt middag på Tages. 

Vi fick korv!!1 Det var så himla gott. Jag fick även vin i bussen och fyra glas champagneprovning innan middagen, så jag blev glad och berusad.


Jag åkte hem vid 22 och lät N festa vidare med sina kollegor.