En försmak.

Jag sov under eftermiddagen igår. När N och C kom hem gick jag upp och hjälpte till med middagen. N var ju egentligen också sjuk. Han hade jobbat ändå. Jag tog ipren, duschade och lekte lite med barnet. Det kändes bra att kunna vara en normal mamma för en stund. Sen klockan 19, jag ba "nä nu är det dags att gå och lägga sig". Och så fick barnet lägga sig mellan två sjuka föräldrar och lyssna på ljudbok i sängen.

Idag har både jag och N varit hemma från jobbet. På eftermiddagen tog jag treo och satte mig vid datorn för att jobba hemifrån. Det gick bra. N har också kunnat vara upprätt, vilket måste räknas som ett bra tecken. Jag ropade att jag kommit på en sak.

"Det är så här det kommer vara när vi är pensionärer!"

Vi hasar långsamt genom hemmet och har krämpor. Jag försöker göra något med datan och pratar högt med den när jag får problem. N bläddrar i böcker och hostar. Vi har svårt att höra vad den andra säger.

"Så himla mysigt!"