Jag är här.

Jag ÄLSKAR facebookgruppen #jagärhär som är en, ja du har säkert hört talas om den, en grupp för... "vanligt folk" vill jag säga? Gruppen organiserar den tidigare tysta majoriteten som tycker att alla är lika värda. Syftet är att motverka den giftiga atmosfären i sociala medier som skapas när de som sprider hat dominerar diskussionerna. 

Det går ut på att vi vågar gå in i en diskussion och säga emot om vi vet att vi kommer att bli backade av andra. Och hittills har jag inte behövt skriva en enda egen kommentar, för det är så många som hjälps åt. Det jag gör är bara att gilla på de inlägg jag håller med om. Gilla, gilla, gilla. Kolla hur det ser ut i tråden under den här nyheten från nazistiska tidningen Fria tider:Hjärtat ba sprängs ju av kärlek.

Och det är så väldigt bra att människor som tror på mänskliga rättigheter går samman och jobbar tillsammans, eftersom högerextremister har ett försprång när det gäller att organisera och mobilisera sig.