Journalen.

Barnet sover breve mig och jag borde väl gå upp och slå in lite julklappar. Det är ju så skönt när man har tagit nån treo och slipper ha så ont i halsen. 
Anledningen till att jag väljer treo före ipren är av en orsak, det går att dricka treo. Jag tog ju ipren igår, eller försökte. Det var så stor tablett, nån slags gelkapsel som vi råkat köpa, så jag hade svårt att svälja den med min svullna hals. Så jag tuggade sönder den istället och detta smakade fruktansvärt och gick inte så bra. Men något måste jag ju ha fått i mig, för jag orkade ju leka med barbie sen.

Som du ser är jag väldigt noga med att dokumentera mina intag av alkohol och febernedsättande här i bloggen, det förenklar när min läkare ska följa upp mina riskbeteenden.

Ikväll har förresten den skraltiga familjen Fjollski-Bratt köpt en julgran. Bra gjort av oss.

Go jul!