Plåstra 1.


Okej, det har äntligen hänt. Jag har sålt de sista tre exen av den första och väldigt gula boken med Plåstra. Boken är nu slut hos förlaget. Nu kanske jag kan unna mig att skriva om hur skönt detta är. Jag har nämligen hela tiden haft så svårt för denna bok, för att dess innehåll är en orgie i mina pinsamma tonår. Jag känner skam. Skam!!!1 Som N vet och har blivit utsatt för vid något tillfälle skulle jag mycket väl kunna bryta ut i ett hat-rant, mot min egen bok. Vad i hela friden.

Det roliga är att jag har noterat i diverse förord att både Martin "Rocky" Kellerman och Lina "Zelda" Neidenstam har uttryckt samma känslor för sina tidiga alster.

Ja alltså, ifall nån skulle vilja köpa den finns det fortfarande kvar några ex i internetbokhandeln. Men det här är sista gången jag marknadsför denna bok!!!2