Sista grejen.

Idag lördag har vi haft ett styrelsemöte med MP Norrbotten. Vi satte in det extra, för att vi inte hann klart våra diskussioner på förra mötet. I början av mötet var N och C med. C såg på barnfilm på paddan. Sen gick N och C och åt lunch på stan.
Mötet handlade bara om politik och strategier inför nästa val. Inga beslutspunkter. Jag höll i en diskussion om livet efter Donald Trump, sätt att jobba politiskt för att motverka högerpopulismen. Skapa delaktighet, vara ett tydligt politiskt alternativ. Det är vad jag tycker. 
När man har en dragning med förslag inför partifolk är det inte så att man möts av snälla applåder och beröm. Varje person där har egna åsikter. Vi diskuterar. Fast förstås på en bra nivå. Jag tycker så mycket om att få utvecklas i en sån grupp.

Det här var den sista grejen jag gjorde innan jul. Grej = att vara uppbokad en helgdag. Så får det vara. 

Nu är jag på väg hem till familjen. 
Såhär såg det ut på väg till stan imorse: