Sjuk.

Jag är sjuk. Det var länge sen jag var sjuk. Är hemma från jobbet.
Såhär var söndagen. N och C hade köpt skidor till C på stan i lördags. Men på söndagen var N sjuk och måste vila. Jag och C gick ut och testade skidorna, bara på vår gård. Jag åkte upp ett spår runt huset. C kunde ju jättebra. 
Sen åkte vi till stan och gick på folkets bio och såg julfilmen Rädda tomten. Vi mötte Cs gamla bästa kompis från sitt förra dagis. Jag somnade lite på bion.

När vi kom hem kände jag att jag måste vila. Hade ont i halsen och kroppen. Vi beställde pizza till middag. Sen satt jag ett tag och ritade med C innan energin tog slut. Hela familjen vilade tillsammans ett tag. C såg på Luna Petunia i paddan. Sen verkade N må bättre, han gick upp och gav C kvällsfika. 

Idag har han tagit C till förskolan och testar att jobba. Jag är nere för räkning.

Jag lägger väl in en bild på en gullig katt för att pigga upp: