En gnutta.

Hellöu!
Har du saknat mig?
Det hoppas jag verkligen.
Jag har lite energi idag.


Jag hade tänkt skriva om något, men jag har glömt vad det var, vilket är en besvikelse. Nå, vi kan väl ta det här med Melanias leende.


Vad är det vi ser här? Jag gissar en kombination av Melania being Melania, att Melania verkligen inte ville vara där och med stor sannolikhet, hur det är att vara gift med Donald Trump.
Jag är liksom alla andra medveten om katastrofen som är Donald Trumps presidentskap. Jag hoppas att presidentskap är ett ord. 

Sen hade jag visst lite lust att skriva om ett annat äktenskap, ett som finns i Sverige och står mellan en M-politiker och en känd underhållare, som har väldigt olika personliga varumärken, där man verkligen kan fundera över hur samtalen går om kvällarna. Och man tänker att det måste vara svårt. Men det är ju inte min ensak att fundera över.

I morse vaknade jag och åt ett kex som låg på sängbordet. Jag tog kexet med mina händer som jag legat och krafsat mig i rumpen med hela natten, eller inte vet jag väl vad jag har hållit på med, jag sov ju. Jag smulade i sängen och påstod att vi säkert skulle få post idag också. Jag tycker inte om att få post.

---

Vi kanske aldrig hörs igen.

Kommentarer

Henrik Fakir sa…
Har verkligen saknat dina inlägg. Alltid lika roliga och eftertänksamma
Kram
JennyB sa…
Här är också en som saknat dig! Dock: är själv drabbad av vintertypisk letargi och har den djupaste förståelse för alla som vill gå i ide ett tag. <3
Malin sa…
Va, har jag fått kommentarer!!! Tack snälla ni. Ni är bäst!
Cissi sa…
Jag är himla glad att du inte gör ett uppehåll! Du är smart o gör så bra analyser och tänker på saker som jag också oroar mig för. Din blogg ligger på min startsida men några andra favoriter.
Malin sa…
Vad glad jag blir Cissi :)
<3
Det blir låg frekvens men ibland kommer det något inlägg tror jag.